none
Velkommen!
SkoleArena er din personlige informasjonstjeneste for opplæring og utdanning. Her kan du velge det skolenivå som er aktuelt for deg:


Videregående Grunnskole Foresatte buttons

vignett I tjenesten kan du blant annet se på informasjon som er relevant for deg når det gjelder undervisningen på din skole. Påloggingen er personlig og rollebasert og du får tilgang til rapporter og oversikter om undervisning, fravær, adresser, karakterer m.m. All informasjon overføres kryptert og sikret.
none
none
Krav til nettleser
For å benytte seg av tjenestene vi tilbyr gjennom denne portalen er det nødvendig å ha en nettleser av nyere dato installert.

For at du som bruker skal være garantert å få riktige data presentert har vi satt et minimumskrav om Firefox 1.x / Internet Explorer 6.0 Andre nettlesere kan benyttes, men er ikke gjenstand for systemeatisk kompatibilitetstesting.
none
none
Sikkerhet
All informasjonsoverføring i Skolearena er kryptert og sikret gjennom HTTPS protokollen. HTTPS er en ende-til-ende kryptering mellom brosweren og webserveren. Bruk av HTTPS garanterer at:
  1. Utenforstående langs nettverksruten ikke kan dekode informasjonen du leser.
  2. Utenforstående langs nettverksruten ikke kan dekode informasjonen du oppgir.
Bruk av HTTPS beskytter mot angrep i nettverket, men ikke mot angrep mot webserveren eller din maskin. Vi anbefaler derfor at du kun benytter SkoleArena fra maskiner som holdes oppdatert og kontrolleres jenvlig for sikkerhetshull og ondsinnet programvare. Vi gjør vårt ytterste for å gjøre det samme med våre servere.

Husk også at du må holde ditt passord for deg selv, og pass på at du ikke forlater maskinen med åpne browser-vinduer eller annen personlig informasjon tilgjengelig.
none
none
Informasjonskapsler
SkoleArena benytter informasjonskapsler/cookies for å identifisere brukersesjoner. For å benytte SkoleArena må derfor browseren akseptere såkalte session-cookies.

Informasjonskapslene blir ikke lagret permanent på brukerns datamaskin og overføres ikke til tredjepart. Informasjonskapslene er anonyme i den forstand at de ikke lengre kan misbrukes etter at du er logget ut.
none